Just ordered

Distressed black denim

IMG_1864 IMG_1865 IMG_1870 IMG_1871 IMG_1873

SUNGLASSES Céline (similar) JACKET Raiine (similar, similar, similar) TOP Isabel Marant pour h&m (similar) SHORTS Isabel Marant (similar) BAG Stella McCartney

Så fik min denimjakke fra Raiine endelig set bloggens lys. Designeren bag har ramt det helt rigtige udtryk af distressed skandinavisk sommerjakke, hvilket forklarer hvorfor jeg har haft den på næsten dagligt, siden jeg erhvervede mig den. I dag efter skole cyklede jeg ind til byen og spiste et insta-venligt mad på HOPE i Larsbjørnsstræde i solen med en veninde, idet jeg fik tidligt fri – derfor et helt afslappet outfit, hvor mine Birkenstock look-a-likes også blevet taget i brug, der har det lille twist, at de er sølv. Hvad synes I?

Today is the day my Raiine denimjacket gets to see the light of the blog. The designer has touched the perfect look of distressed scandinavian sommerjacket, which explains why I have been wearing it daily ever since, I got my hands on it. I biked into the city center today to get an insta-friendly meal at HOPE in the sun with a friend, since I was done with school early; and the reason behind the comfy outfit, where my Birkenstock look-a-likes also were put into action, which have that little extra detail that they’re silver.IMG_1876

HOPE, Larsbjørnstræde 7 København

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Just ordered