Tuesday tunes / B&o headphones

On my wishlist (x London)

londonxwishlistNu er der blot to dage til, at jeg skal stå i Kastrup og boarde til London. Det har selvfølgelig resulteret i, at jeg lige ville gøre plads til en lille collage over (ønske)køb. Et Olympus PEN-PL7 er enhver bloggers våde drøm, men det er samtidigt også the shit, når man er på storbyferie – sådan et måtte gerne komme med i kufferten. Jeg er ulideligt forelsket i Valentino tasken, og selvom prisen er til at få lidt ondt i hjertet af, ligger den forhåbentligvis og venter på mig i fremtiden. Derudover vil jeg lede med lys og lygte efter en Tommy Hilfiger sweater, fordi de bare er så enormt cool, og det samme gør sig gældende for en Commes des Garcons tee. Kylie Lipkit er ikke ligefrem tilgængelige i London, men min veninde Amanda gjorde det umulige – og fik bestilt lipkits hjem. Det kan I læse mere om her.

Hvis I ligger inde med gode London tips, så må I hjertens gerne dele dem!

There’s nothing but two days left until I’m in the airport – ready to board for Heathrow. It can’t come as a surprise that the trip lead to a little collage featuring (ideal)buys in London. An Olympus PEN-PL7 is in every single bloggers dream, but it is also the shit, when you’re vacationing in a metropolis – I wouldn’t mind carrying it around. I am insufferable in love with the Valentino bag, and even though the price makes you skip a heartbeat, I hope to see it in my nearest future. Apart from that I’m going to look high and low for a Tommy Hilfiger sweatshirt, and the same goes for a (or several) Comme des Garcon tee(s). Kylie Lipkit isn’t exactly what I expect to find in London, but my friend Amanda did the impossible – she managed to order some Kylie lipkits. You can read a whole lot of more right here at her blog

If you guys are in possession of some London tips, I will by all means love, if you will share them with me!

4 kommentarer

 • Sophie

  Jeg vil så gerne besøge Vogue udstillingen!! Ej hvor snyd!

  Hvis jeg skulle til at pakke kufferter til London, ville jeg også tænke på at besøge Portobello market, Notting Hill boghandleren (den fra filmen 😉 ) samt frokost på The Detox Kitchen. God rejse! Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg glæder mig også så meget til at opleve den!

   Tusind tak for tips!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Omg har du fået kylie lip kits??? Vil du ikke tage billeder af dig med dem på? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday tunes / B&o headphones