Tysk med My Academy

Trend report: Lingerie by day

Kendall-Jenner-Gigi-Hadid-Areyouami-August-Getty-Atelier-Givenchy-Balmain-R13denim-Schutz-e1460335109354-700x83612965680_1731012660476951_382457585_n12976455_542783052559272_1395763543_nzillahdressgolddetailblushs10_zps9itjwu0qInstagrammers, modeller og bloggere er vilde med de items, der leder tankerne hen på lingeriafdelingen i stormagasinet, og som ses i høj grad i modebilledet lige nu. Forrest står mærket Are You Am I, der kréerer de fineste ‘Slip dress’ silkekjoler. Jeg har dog ikke lige 2.000 kr på hånden, så jeg beundrer dem fra afstand! Trenden formår at vise hud på en elegant måde med rene snit, selvom den ikke overlader meget til fantastisen. Modellen Kendall Jenner har hevet en hvid tee under, som giver kjolen et mere casual look og gør den anvendelig til hverdag.

Are You Am I ‘Slip dress’ kan findes her, samt alternativer hos AsosAsos, Asos, MangoMango og Zara (links)

The instagrammers, models and bloggers are all over the items, which leads your thoughts to the lingerie department in the store. In front, we see the brand Are you Am I, who designs the prettiest ‘Slip dress’ silk dresses. Sadly, I don’t come near 2k extra money this month, so I have to desire them from a far! The trend manages to show off a little skin with an elegant twist because of the simple and clean cut – even though it leaves nothing unexplained. The model Kendall Jenner has styled it with an white simple tee underneath, which adds the dress a casual look and makes it workable for everyday use.

Are You Am I ‘Slip dress’ is to be found here (link), and similarities at Asos, Asos, Asos, Mango, Mango and Zara (links) 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tysk med My Academy