L'óreal Pro Fiber

What to shop for spring: The cold shoulder

Ikke-navngivet-1

“The cold shoulder”-trenden er svær at komme udenom dette forår, og interessen for nøgne skuldre ses da også hos samtlige fashionable piger på Instagram. Proenza Schouler og The Row, som tilhører bloggernes absolut favoritmærker, sender trenden flot på catwalken med vilde draperinger, flotte blonder og snit, der skiller sig ud. Jeg spår toppen som et hit.

“The cold shoulder”-trend is difficult to circumvent this spring, and a sudden interest for naked shoulders is also seen on several fashionabel Instagram girls. Proenza Schouler and The Row, who is among bloggers absolutely favorite brands, show off the trend beautifully on the catwalk with cool draping and pretty lace. I predict the cold shoulder as a hit.

thecoldshoulder2thecoldshoulder1

From left first row: Here / Here / Here / Here

From left second row: Here / Here / Here / Here

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'óreal Pro Fiber