Stuck in your old clothing rutines?

Vogue: 73 Questions

Det er muligt, at jeg har gået rundt med skyklapper for øjnene, siden de her videoer er gået min næse forbi? Jeg crusher enormt meget på Blake Lively i rollen som Serena van der Woodsen i Gossip girl, men jeg kender ikke så meget til hendes personlighed udenfor serien. Det fik jeg nævnt overfor min veninde, som præsenterede mig for videoen her.

Vogue forsøger at lave interviews lidt udover det sædvandlige, men med stjernespækkede respondenter. De er ret morsomme og fine at se på, og de 73 spørgsmål besvares på ingen tid! I videoen over er der blevet sat fokus på Blake Lively, men Anna Wintour får også en tur ligesom Victoria Beckham, Sarah Jessica Parker, og så videre, også gør.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stuck in your old clothing rutines?