Great literature

Stuck in your old clothing rutines?

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 15.15.57 Skærmbillede 2016-03-20 kl. 21.47.34BuyTheWay er til de tider, hvor jeg roder mit klædeskab fuldstændigt til (og det gør helt ondt i perfektionisten indeni mig) til det formål at finde dén top, der passer til dén jakke.

Der er tonsvis af muligheder at vælge imellem, men de kan ofte være svære at få øje på. Jeg så mig derfor nødsaget til at tage sagen i egen hånd, og jeg oprettede en Tumblr-profil, hvor der udelukkende blogges cool detaljer og idéer til at sætte tøjet sammen. Den er døbt “BuyTheWay” med en ironisk klang, idet tøjet forbliver det samme, og kun mine outfits skiftes ud. Jeg har haft den et lille stykke tid, og jeg synes allerede, at den er en meget velfungerende inspirationskilde – jeg kan i hvert fald anbefale at gøre det samme!

BuyTheWay

2 kommentarer

 • Oh my goodness! Amazing article dude! Thank you so much, However I am going through difficulties with your RSS.
  I don’t understand why I am unable to subscribe to it.
  Is there anybody else having identical RSS issues? Anyone who knows the solution will you
  kindly respond? Thanx!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Thank you very much!

   I’m sorry to hear, but I don’t know a thing about my (or any) RSS 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Great literature