Ganni: With a hint of a rebellious cool attitude

Trend report: Jackets with details

tumblr_o26ci3cFd71tsneneo1_540tumblr_o1vf7pgAJP1rj38h4o1_500tumblr_o2jscj2Q2O1qgngcgo1_540tumblr_o0ys8r9hmF1t6ormzo1_500tumblr_nt58mkv49a1s2jss8o1_540tumblr_ntu4eyNygx1r0hbwko1_540tumblr_nzrcxiuBlb1sbdxw4o1_540På Tumblr bliver jeg konstant mindet om jakker med ekstra detaljer på, og det mundede i dette indlæg. Vi så det også i Lala Berlins AW16 med de mange dyrelogoer, og vi så det også i Rihannas linje for Puma, som hun præsenterede under modeugen i New York. Jeg skal helt hundrede have noget med print, og jeg overvejer at kaste mig ud i et lille projekt! Jeg har fundet flere fine eksempler i min collage nedenunder:

On Tumblr I’m constantly reminded of jackets with some extra details on, and that lead to the beginning of this post. We saw the extra details in Lala Berlin AW16 with a lot of animal logos on the catwalk, and we saw it in Rihanna’s clothing line for Puma, as she showed during New York fashion week. I’m all silly with the growing trend, and I’m considering a little project! I’ve searched the internet for examples, which you’ll see in the collage below:

jakkercollage

Zara leather jacket / Zara bomber / Asos denim jacket

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni: With a hint of a rebellious cool attitude