By Malene Birger AW16: The 21st century woman

Ganni: With a hint of a rebellious cool attitude

Kontraster mellem det feminine og det rå er nøgleordene hos Gannis bud på AW16. Derudover møder vi lag på lag, herrebukser, blazere, bombers, print, glitter og sæt.

Contrasts between the feminine and the raw is the keywords in Ganni AW16. It’s all about layers, men’s pants, blazers, bombers, prints, sparkle and suits.

josephineskriverganni modellerganniMaskuline elementer fra herrebuksere og blazere holdt i neutrale farver, hvor knæstøvler, kjole og cross-over taske peger i en feminin retning. Herreinspirerede items får modspil af ankel- og højtaljede bukser, hvor lag-på-lag effekten giver en klar kontrast til kjolen, hvilket medfører en edgy kant til looket.

Masculine vibes from men’s pants and blazers kept in neutral colors, where knee high boots, dress and a cross-over bag is a bit more feminine. Men’s inspired items are mixed with angle- and high-waisted pants, and the layers effect is a perfect contrast to the dress, adding something edgy to the look. 

nadjabendnerganniDanske Nadja Bender så knaldgodt ud i en lang kjole med dyb udskæring, kort ærmet og materialerne velour og satin. Kjolen var stylet med et par sorte platform sneakers, der skreg 90’er vibes.

The danish model Nadja Bender looked hot in a long dress with a low cut, short sleeved and in the materials velour and sateen. The dress was styled with a pair of black platform sneakers, and suddenly it was all about the 90’s vibes. 

12228370-q 12228408-q 12228411-qHvor er jeg bare helt og aldeles forelsket i disse tre looks! Et look med en pink løs nederdel og en model med et kæmpe lyst hår får en cool-effekt, da print, lange sokker og platform sneakers giver modspil. 90’er flet, metallic pyjamas sæt og glitterende sølvstriber der munder ud i frynser. En army printet bomber, der giver 90’s vibes, og flaskegrønne bukser giver et grunge look, som alle pigerne kommer til at stræbe efter, når vi skal iføre os vores nye bomberjakker til efteråret (og forår og sommer!)

I’m completely in love with these three looks! One with a pink loose skirt and a model with gigantic blond hair archives a cool-effect, when prints, long socks and platform sneakers are mixed. 90’s braids, a metallic pajamas and sparkling silver string, which ends up like fringes. An army decorated bomber, which adds 90’s vibes, and bottle-green pants ends up as a grunge look, who all the girls wants to dress in this fall (and spring and summer)Ganni cphfw16 Jonas B Whitehorn-4245 kopiGanni cphfw16 Jonas B Whitehorn-3359 kopiGanni cphfw16 Jonas B Whitehorn-3823 kopiGanni cphfw16 Jonas B Whitehorn-3510 kopiGanni cphfw16 Jonas B Whitehorn-3511 kopiGanni cphfw16 Jonas B Whitehorn-4216 kopiL’oreál Paris var i ledtog med L’oreál Professionnel om styling af hår og makeup til showet. Stylisterne havde fokus på personlige træk hos hver enkelte model. Det var tydeligt gennem showet, at vi skulle have en fest, hvilket modellerne understregede ved at danse og smile, og heraf kommer makeuppen – der var ingen grænser, og metalliske nuancer på øjenlågene gik igen, samt masser af lag mascara på flere af modellerne med smukke store ‘dukke’ øjne.

Det samme gjaldt håret, som også havde til formål at style efter udtryk. Der var derfor en blanding af  afro-, glat-, bølget-, flettet- og opsat hår. L’Oréal stylisterne anvendte “Wild Stylers”, “Dual Stylers” & “Wild Stylers 60’s Babe” til at understrege en ‘rodet skævhed’ i showet samt modellernes individuelle udtryk. IMG_4851Billede fra min instagram: @enobert

Ganni var et af de mest hypede og eftertragtede shows under modeugen, og jeg forstår godt hvorfor. AW16 blev fremført i Penthouse, og Ganni tager igen prisen for den cooleste lokation. Den ledte op til fest, og designeren bag kom da også løbende og springende ind, da hun skulle modtage sin velfortjente klapsalve. Jeg er kæmpe fan af kontraster, hvilket Ganni har lagt fokus på, og derfor kunne jeg ikke andet end beundre alle de cool looks. Jeg elsker, at håret ikke havde en anden rød tråd end bare modellernes udtryk, som jeg mener, man ser alt for sjældent til shows.

Billeder

Catwalk: Mikkel Tjellesen, Backstage: Jonas Bjørn Whitehorn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Malene Birger AW16: The 21st century woman