Adidas Stella Sport

Lala Berlin AW16: Horses, bulls and Berlin’s grunge

LALA_BERLIN_aw16_cph_show_001          IMG_3373VICTORJONES8866Hjernen bag Lala Berlin, Leyla Piedayesh, har taget nye print og logoer til sig, som hun viste frem under Københavns modeuge. Logoerne træder i karakter, og de bryder en ensartethed, som man ellers kan få lidt svedige håndflader af, når man ser den begrænsede farvepalette hos vinterhalvårets bud fra Lala Berlin. Kollektionen strækker sig fra sorte, hvide til flaskegrønne nuancer.

The mastermind behind Lala Berlin, Leyla Piedayesh, went for new prints and logotypes, which the designer showed the Danes during Copenhagen fashion week.  The logos assert themselves, and they break the homogeneity, which you can get a little bit nervous of, when you discover the limited color palette at Lala Berlins shot for AW16. The clothing line stretches from black, white to bottle-green shades.   

VICTORJONES8827LALA_BERLIN_aw16_cph_show_008          LALA_BERLIN_aw16_cph_show_013Hendes klassiske partistaner mønstre spiller stadigvæk en rolle i kollektionen, omend den er betydeligt reduceret. Mønstrene gemmer sig bag farver og silhuetter, og de er forklædt som dekorationer viklet rundt om modellernes lange ben.

Her classic patterns do still play a part in the line, despite the fact that they are considerable reduced. The patterns is hidden behind colors and silhouettes, and they’re seen around the model’s long legs.  

LALA_BERLIN_aw16_cph_show_016LALA_BERLIN_aw16_cph_show_015          LALA_BERLIN_aw16_cph_show_017 VICTORJONES9013Som et glimmer-passioneret individ, var jeg selvfølgelig henrykt over at se alt det glitter, der marchererede ned ad catwalken. Det der glimmersuit er jo det vildeste, og jeg kan kun drømme om en sådan velsignelse!

As a hardcore sparkle-enthusiastic individual, I was overjoyed to see all the sparkling items, which marched down the catwalk. That sparkling suit is crazy!

IMG_4498-1 kopiIMG_4519 kopiIMG_4527

(Fra min Instagram-profil @enobert blandt andre posts fra modeugen/Seen on my Instagram-profile @enobert among other shots from CPHFW)

Lala Berlins tag på efterår- og vintersæsonen kan bedst beskrives som street tilsat et feminint touch. Leyla Piedayesh har hentet inspiration fra hendes hjemland Iran, hvoraf dyr og mønstre stammer fra søjler og skulpturer. Iran møder Berlin, idet kollektionen afspejler rendyrket streetstyle, som Berlin er frontløber for. Det er ikke svært at fornemme streetstyle vibes med beanier, caps, sneakers og høje støvler, der dog bliver udfordret af nederdele, kjoler og feminint print. Materiale kontrasterne gav liv til de forskellige outfits, og Lala Berlin forstår sig på at blande læder, velour, strik og smukke print med hinanden tilsat postkasse røde læber.  Lala Berlins AW16 bud munder ud i en form for sporty afslappethed midt i storbyens liv med et nedtonet feminint præg – og jeg synes, at det er nydeligt.

Lala Berlin’s shot at AW16 is best described as street with a feminine touch. Leyla Piedayesh got her inspiration to the line from her country of birth Iran, of whom the animals and the patterns have its origins from sculptures and pillars. Iran meets Berlin, since the line displays the streetstyle – something Berlin is known for. It isn’t difficult to sense the streetstyle vibes with beanies, caps, sneakers and high boots. Layla Piedayesh creates a contrast between Berlin’s grunge and feminine materials as skirts, dresses and laces. The material mix is a great fit to the outfits, and Lala Berlin success by mixing leather, velour, knit and beautiful prints with red lips. Lala Berlin’s shot on AW16 results in a kind of sporty laid-back attitude in the middle of the big city spirit with a toned-down feminine touch – and I think she pulls it off lovely. 

8 kommentarer

 • Josefine

  Det er seriøst flot tøj. Har allerede set for mange ting på dine flotte billeder jeg bare må eje.
  Såå flot indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Nejjj hvor vildt Emma Emilie
  Det er godt gået. Din blog er super god ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Flotte billeder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida marie

  Såååååå flotte billeder.
  Din måde at skrive på er en nydelse, og JA jeg glæder mig meget til at shoppe lala Berlin aw16
  Tak for et fantastisk indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Adidas Stella Sport