Femogfyrrende indlæg om BD Galla

Adidas Stella Sport

Adidas Stella-7 Adidas Stella-17 Adidas Stella-36 Adidas Stella-47 Adidas Stella-49 Adidas Stella-54 Adidas Stella-61

Jeg er en flittig og pålidelig snapchat-bruger, og derfor har flere af jer nok haft en idé om, hvordan min lørdag formiddag foregik. Jeg var så heldig at få en træningstime foræret med en dygtig træner, ved navn Linette, som fik trænet jeg og 15 andre piger godt og grundigt (hvis I bare tvivler lidt, kan I jo se mig ovenfor, der har fuld gang i arm- og benbevægelserne helt til højre i min cool nye jakke). Træningenstimen var ikke det eneste, vi fik foræret. Jeg er kommet hjem med en masse lækre ting, som jeg glæder mig enormt meget til at bruge! Der er knald på farverne, og hvis man ikke har lyst til at lyse op som juletræer i centeret, så kan man bare tage to items på til træning, så man alligevel rammer det stellasport-chic look.

 

IMG_3241 kopi

Jeg har faktisk gået og leget lidt med tankerne om nye indlæg på bloggen – men med et nyt fokuspunkt.

Træning har altid fyldt meget i min tilstedeværelse, og jeg er ikke den samme person, hvis jeg ikke får trænet. Det startede fra da jeg var yngre, hvor jeg bare altid har dyrket motion, som så har givet mig blod på tanden for sport. Jeg gik i en lang årrække til atletik, og jeg har også prøvet kræfter med tennis og svømning, som jeg i dag roser mine forældre for at have meldt mig til. Træning er blevet en ren og skær vane, og jeg er ikke glad foruden.

Jeg vil udvide mine interesseområder på bloggen endnu mere, så jeg går og pusler med tankerne om blandt andet at fortælle om mine træningsrutiner, øvelser og hold. Jeg er klar over, at det er set før, men jeg finder det selv spændende og inspirerende – og jeg håber I vil finde det ligeså.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Femogfyrrende indlæg om BD Galla