Over The Knee

Femogfyrrende indlæg om BD Galla

IMG_3225 kopi IMG_3219 kopi

Jeg var ikke særlig skarp til at få taget outfit-billeder til Bloggers Delights fine aften, som vi fejrede i gallaens tegn. Jeg var næsten på randen til at være en dårlig blogger, men hvor jeg dog var meget flittig til at tage poladroid-kameret i brug. Det var skideskægt at løbe rundt efter balloner for at få det rigtige skud til Instagram-konkurrencen, som alle, desværre, blev vel informeret om. Der er nemlig 18 Instax kameraer i spil, som alle bloggerne var meget betaget af. I kan se mit resultatet på min instagram.

Jeg var iført min kjole på fra Balmain x hm (vist her) og mine nye høje støvler (her).

Det var en rigtig fornøjelig aften, hvor jeg befandt mig i rigtig godt selskab.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Over The Knee