Det sidste udsalgskøb

Online high-end sales

“Har du nogle tips til high-end onlineudsalg?” – dette spørgsmål fik jeg i kommentar-feltet til dette indlæg. Det vil jeg selvfølgelig meget gerne svare på, da udsalg må være blandt mine yndlingsbeskæftigelser!

Screen-Shot-2013-10-07-at-12.11.30-PM

Theoutnet.com

Theounet.com er meget fornuftig at skrive bag øret. Som billedet nævner, så er The Outnet søstersiden til Net-a-porter – dén hjemmeside hvor man skal holde tungen lige i munden. Den er spækket med lækre designermærker, og heldigvis ryger mange af dem videre på deres outlet-side theoutnet.com. Jeg har købt flere ting fra siden, hvor det er gået helt smertefrit.

YouHeShe1_org-JonasDanholtYouheshe.com

Youheshe driver en rigtig fin webshop med et rigtig bredt udvalg af styles, materialer, accessories og farver fra hele farvepaletten. Youheshe er også en butik i Nordvest i København, men de har primært fokus på webshoppen. Se deres udsalg herStories_Me_TheMet3

Meandmet.dk

Me & the Met er en dansk webshop, der også har meget at byde på. De har mange pæne ting, og de forstår også at lave et rigtigt udsalg. Jeg finder ikke noget mere irriterende end butikker, der proklamerer udsalg med 30%? I hvert fald udøver de også en service, hvor de bringer varer ud samme dag, som du bestiller dem – ikke helt dårligt. Besøg deres udsalg lige her.

filuca-v-pakkekalender

Filucavfashion.com

Sidst men ikke mindst er der Filuca V. Rigtig, rigtig, rigtig mange fine ting. De linker umiddelbart ikke til deres udsalg, så man skal selv vælge sig ind på kategorier og finde fund til prisen. Besøg siden her.

Forresten så svarer jeg på min spørgerunde i morgen, så hvis I har spørgsmål at stille, er det sidste chance! I kan skrive under indlægget her eller dette indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det sidste udsalgskøb