Shop My Wardrobe

Det sidste udsalgskøb

IMG_6912Wearing: Ganni jacket, Tiger of Sweden jeans, Envii turtleneck & Isabel Marant sneakers

Kender I situationen, hvor man har forelsket sig fuldstændig i noget, at bankkontoen ikke rigtigt påvirker dømmekraften og de (ellers ret) rationelle beslutninger? Jeg har haft et godt øje til en bestemt sweater hele sæsonen, men den har været usmagelig dyr – indtil prisen faldt med 40%. Kontoen viser et småligt beløb. Det er i sandhed lidt pinligt.

Dog ligger en ny og meget blød sweater til højre for mig – jeg håber, jeg kan nå lige at få knipset et billede af den i dagslys i morgen. Den er for fin til ikke at blive vist frem her!

Forresten har jeg et godt tip og en god nyhed til alle der var interesseret i Stellatasken. OZ på østerbrogade har lige nu taskerne på 40% i mange forskellige farver og størrelser – bestemt ikke en pris at klage over.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Shop My Wardrobe