Tømmertips a la Holly

I’ve been sales shopping // Christmas

IMG_3002 kopi IMG_3004 kopi IMG_3032 kopi IMG_3039 kopi IMG_3053 kopi IMG_3082 kopi  IMG_3105IMG_3118 Jeg har tilføjet en hel del nye ting til min garderobe – hvilket fremgår ret tydeligt her. Jeg har en kæmpe svaghed for udsalg, og det hjælper ikke, at Isabel Marant har sat alt ned med 50%. Hvad kan man gøre? Jeg fik i hvert fald de her pæne, pæne støvler med hjem. Jeg er sikker på, jeg bliver rigtig glad for dem! Jeg kan især godt lide, at nitterne har forskellige farver. Derudover synes jeg blondeblusen var for fin til at lade hænge, og jakken er bare ret cool.

Derudover bragte jeg også et lidt større køb med hjem. Jeg henviser selvfølgelig til Stella McCartney tasken. Den er købt i en butik på Grønnegade til 2600,-! Virkelig vildt, for den koster jo omkring de 6000? Det er åbenbart en udgået model, og den blev derfor solgt til en del mindre penge.

I julegave fik jeg faktisk denne iPad case i samme model, som jeg blev virkelig glad for. Jeg fik ellers bare penge, som jeg så har brændt af på udsalget her..

14 kommentarer

 • Juliane

  Hvad hedder støvlernes style?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Fine køb! Har du nogle tips til highend onlineudsalg? Godt nytår. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Den skal jeg lige tænke over! Jeg kan godt lave et indlæg, hvis du er interesseret? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikoline

   Det må du meget gerne!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Var der flere tasker tilbage da du købte tasken? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Sikke nogen lækre køb, og så til de priser!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår og super lækre udsalgsfund! Jeg bliver bare nød til at spørge, i hvilken butik købte du Stella’en?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   I lige møde søde Amanda!

   Den er købt i en butik der hedder Garder du Robe på Grønnegade :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Sikke nogle lækre køb du har gjort dig ! 🙂 og hvilken pris du fandt Stella-tasken til, heldige !.. det gør altså lykken nogen gange når man kan gøre sig så gode køb..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det er så underligt, men nogle gange er man bare heldig! Tak søde! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Virkelig fede ting du har købt.
  Men er simpelhen nød til at høre, hvad hedder butikken hvor du har købt Stella McCartney tasken? For sikke et kup 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak!

   Den er købt i en butik der hedder Garder du Robe på Grønnegade :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tømmertips a la Holly