Q&A

My Swiss Christmas Holiday

PicMonkey Collage1PicMonkey Collage2Juleaften bliver en smule anderledes i år, idet min familie og jeg nemlig skal fejre Jesu fødsel udenlands – julen finder faktisk sted i Schweiz i år. Jeg har op til flere gange fyldt år i udlandet, men jeg har aldrig oplevet jul udenfor Danmark. Jeg er sikker på, at det bliver et virkelig hyggeligt mix af bunker af sne og masser af skiture samt at flette julestjerner og julehjerter. Jeg sidder faktisk med enormt meget stolthed, idet jeg lige har flettet min allerførste stjerne! Vi har lige fået anskaffet os en træ, så jeg må bare blive ved, så det ikke kun er lysene, der skal pynte. Jeg har glædet mig helt vildt meget til denne tur – ikke mindst for at tage en pause fra hverdagen i et stykke tid, og fjerne tankerne fra gym lidt.

Internettet har dog voldt mig flere problemer, så det er derfor, jeg har været stille, siden vi ankom. Men vi snakkes, for jeg glæder mig til at opdatere mere herfra. I kan også følge med på snapchat (@enobert), hvor jeg flittigt viser billeder frem af Schweiz!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Q&A