Wearing printed blue

Danish Designers // Juleønsker

Ikke-navngivet-2Ikke-navngivet-1Mit hjerte banker for dansk design, og det er ikke kun nationalfølelsen, der spiller ind. Jeg synes virkelig, at vi har nogle gode danske brands, der formår at tænke kreativitet ind i den skandinaviske stil. Indenfor selve beklædningsdele må Ganni være min absolut favorit. Der går kun et øjeblik, før jeg bliver forelsket i et eller andet, der har Ganni i nakken. Desværre stemmer prisen ikke overens med kærligheden her. Lige nu er jeg helt vild med de to sweatere og suitet, og jeg kan kun håbe, at de ligger under træet i år.

Danske designere har virkelig også en styrke indenfor smykker, og både det nye Hvisk, Jane Kønig og det klassiske Georg Jensen afspejler danskernes stil.

My heart beats for Danish design, and it isn’t just my national feeling, who plays some part. I really think that we have great Danish brands, who succeed by thinking creative into the Scandinavian style. If we’re talking clothing brands, Ganni must be my all-time favorite. It just takes a second, before I fall in love with something, which is labeled with Ganni. Unfortunately, the price doesn’t really fit. At the moment I’m crushing on these two sweaters and the suit. I can only hope to find them underneath my christmas tree. 

Danish designers are really good at creating beautiful jewelry as well, and the new Hvisk, Jane Kønig and the classic Georg Jensen displays the Dane’s style. 

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing printed blue