New in: Balmain x H&M

Balanciaga suede red

IMG_2685 kopi IMG_2692 kopi IMG_2696 kopi

Jeg har længe holdt øjne og ører åbne efter en ny taske, som lige er en tand større end dem jeg normalt svinger over skulderen. Tasker i ruskind trender rigtig meget lige nu, så jeg var heldig lige af falde over denne. Den er 2hand og købt på Trendsales, hvor jeg erfarede en rigtig god handel ift. betaling og forsendelse! Der er jo en nervøsitet forbundet med at købe en så dyr taske over 2hand sider, hvor kvaliteten kan vise sig markant anderledes og, selvfølgelig, ægteheden. Men den er skam dukket op uden skrammer, og jeg kan kun være meget tilfreds og glæde mig over min nye erhvervelse. Jeg bærer rundt på den til dagligt, men jeg havde den også over skulderen i fredags med et helt sort outfit bestående af blazer, top og læderbukser. Den perfekte accessory til at pifte de sorte klæder lidt op.

IMG_2702 kopi

I have for a long time been seeking after a new bag, which is more suitable for my everyday life than my other smaller bags. Suede bags are indeed trending this season, and I was lucky to come across this one. It is 2hand and bought through Trendsales. Excitability is unfortunately connected with buying such an experience bag through the internet, since the quality of the bag and, of course, the authenticity isn’t guaranteed. But I ended up with this beautiful bag in my hands, and there is nothing left but satisfaction and the delight from my new buy. I use it daily, but I had it with me this friday, where I wore it with a black outfit from top to toe. It turned out to be the perfect accessory to spice up the look.

8 kommentarer

 • Kjøpt min svarte Balenciaga veske 2hand! Den røde er også utrolig fin! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  WOW!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Ejejejejej hvor er den pæn! Tillykke med den 🙂 Ruskind er jo også så fint til Balenciaga taskerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Åh hvor er den smuk! Går selv og drømmer om samme model bare i grøn

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak!

   Min veninde har den grønne, og den er simpelthen så flot. Virkelig en fin farve 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Balmain x H&M