Den månedlige

New in: Balmain x H&M

IMG_1779

Jeg fik blandt andet fat i denne kjole fra Balmain x H&M. Min mor smuttede forbi en times tid efter, de havde åbnet dørene, og hun fik en masse ting med sig hjem – det kom selv bag på mig, hvordan det lykkedes hende! Kjolen er simpelthen så flot, og jeg glæder mig til at tage den i brug. Den er dog egnet til ret festlige anledninger, men man kan faktisk godt hive en sweater over hovedet, så den i stedet har funktion som en nederdel.

Jeg har allerede taget en sweater i brug fra kollektionen (i glimmer med guld knapper, der pynter skulderen), men jeg valgte at tage den på på bar til J-dag, og nu lugter den bare af sved, blod og tårer. Jeg foretrækker at vise den i et outfit, så mon ikke der dukker et op til i løbet af weekenden. Fik I fat i noget  fra kollektionen?

IMG_7384

Dress: Balmain x H&M

My mom brought home this beauty from Balmain x H&M. I was pretty surprised, since I didn’t even knew, that she went by to take a look. She passed by around an hour after they opened the doors, but she managed to get her hands on quite many pieces. It can’t really be classified as casual, but you can easily put on a sweater – and you have a skirt. Did you get your hands on anything from the collection? x

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den månedlige