Journal inspiration

Den månedlige

Hvad er det jer har rendt rundt og spenderet min tid på i min yndlingsmåned? Der er sket rigtig mange gode ting i denne måned, som jeg gerne vil fortælle lidt om.

Der var jo selvfølgelig min fødselsdag. En dag fyldt med kærlighed, hvor jeg endelig fyldte 17! Jeg vågnede faktisk op til en pakke fra Apple med en skideflot iPad med rosegold bagside.

Jeg har også været i bio og set nogle rigtig gode film. Det blev til “Praktikanten” med Anne Hathaway og Robert de Niro. Den er hylemorsom og sød, og jeg har faktisk set den hele to gange. En smule upraktisk, idet min konto i forvejen befandt sig på smertegrænsen.  Derudover har jeg set “The woman in gold”, som hellere ikke var helt dårlig. Jeg må indrømme, at jeg faktisk også synes rigtig godt om den. Helen Mirren og Ryan Reynolds er de helt store navne, og de spiller deres roller til det yderste. Filmen har en historisk synsvinkel fra nazitiden, og den er baseret på en sandhed. Den skal vist bare ses.

Jeg har fået job i Tante T i Kødbyen. Der er en rigtig god stemning, og mit job består af at blande teer, rydde op og fylde op. Jeg smutter faktisk på arbejde om en lille times tid, hvor jeg formentlig skal stå og arbejde på vores julekalender. Tante T har lavet den fineste julekalender, som jeg selv må have på værelset herhjemme.

Jeg har købt en ny taske, og jeg er utrolig spændt på at vise jer hvilken! Jeg har lige været nede og hente den, og jeg siger jer, den er flot.

Jeg har fået lyttet til en masse toner fra min gode veninde Tildes playliste. Den er fantastisk, og I kan finde den ved at skrive “Tilde Christensen” i søgefeltet, og den går under navnet “stille & roligt”.

Det var nogle få udklip fra en dejlig måned, hvor bladene har skiftet farve og med gåture i Charlottenlund slotshave.

What have I exactly been doing the past month? My favorite month of the year? Let’s take a look:

Of course – there was my birthday. It was a day filled with love and the best company, and the day where I finally turned 17! I actually woke up to a packet with an Apple iPad inside of it. Rose gold on the back, of course.

I went to the movies twice to watch “The intern” with Anne Hataway and Robert de Niro starring. It is so hilarious, that I had to ignore the signals from my bank account and watch it again! I’ve also seen “The woman in gold”, who was really good too. It has an historical angle, since it mirrors the time of the nazis in Vienna from a jews point of view. I can only recommend you to go see it!

I’ve got a job too in a the saloon five minutes away from my school. I’m cleaning, mixing the tees and fill up in the store. There’s a nice atmosphere, and I enjoy being there. 

I’ve bought a new bag too. I can’t wait to show it to you guys! It’s so beautiful. 

I have listened to a lot of good tunes, which I can thank a good friend of mine for. She has this amazing playlist on Spotify. You can enjoy it too just by searching for “Tilde Christensen” and press play on the playlist “stille & roligt”.

Here was a few moments from a wonderful October, where the leaves have changed color and long walks have been needed. 

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Journal inspiration