Birthday

Birthday pt 2

12081106_186120568398635_2073983167_n

I tirsdags bar jeg rundt på det største smil hele dagen! Det skyldtes selvfølgelig min fødselsdag, og mine nu 17 år. Jeg har jo en tvilling, så om morgenen blev jeg vækket sammen med ham af vores familie med flag, sang og kram. Af Gud blev jeg velsignet med to aflyste moduler, så hele min klasse var allerede hjemme hos mig kl to, og blev der helt til kl seks. Jeg havde arrangeret en ægte børnefødselsdag med varm kakao og flødeskum, lagkage og 11 pakker varme gifler (min største svaghed). Det var virkelig hyggeligt, og vi endte med at sidde foran fjernsynet og se High School Musical – hvor pigerne naturligvis kunne synge med. Jeg fik også rigtig gode gaver af både min familie og af mine klassekammerater, som jeg også kommer til at smide på bloggen.

Det var et lille check-in om min fødselsdag – jeg håber I også har det godt!

The past tuesday I had the biggest smile on my face – all day! It was obviously on behalf of my birthday, and my now 17 years. As I’ve told you before, I am a twin, so at morning I woke up next to him by my family singing “Happy birthday” with flags and hugs. I was blessed by God with two cancelled class, so already at 2 pm. my classmates was at my house celebrating my birthday. I had arranged a classic children birthday with hot chocolate with cream, cake and 11 “gifler” (my biggest weakness). It was such a nice day, and we all ended up watching High School Musical – the girls sang along on every single song. I got really great presents from my family and classmates, which also will appear on the blog.

It was just a small check-in about my birthday. I hope you’re doing well too! 

10 kommentarer

 • Anna

  Hej smukke! Hvor er den grå bluse du har på fra? Elsker dig blog :* knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Hvor er din flotte jakke fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Tillykke med fødselsdagen i tirsdags!
  Vildt fed jakke, hvilket mærke er den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tusind tak! Den er fra Isabel Marant pour h&m 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caro

  Dejligt billede og tillykke, men hey, hvor er strikken og frakken fra? :satisfied:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Mange tak søde! Strikken er fra Envii, og jakken er fra Isabel Marant pour hm

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Forsinket tillykke med dagen sødeste Emma! Det lyder til at du blev fejret med manér – overvejer kraftigt at gøre stilen efter og invitere min klasse til vaske ægte “klassisk” fødselsdag med kakao, boller og lagkage, når jeg inden længe fylder 19 hehe 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tusind tak!! Det gjorde jeg, tak ❤️ Gør det! Det er simpelthen så hyggeligt, og det er en anden måde at bringe folk sammen på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday