How to wear color during wintertime

Birthday

bdaywishesJeg kan vidst lige nå det – i morgen er det nemlig min fødselsdag!

I virkeligheden er det ikke noget at råbe højt hurra for, da jeg fylder 17, og tallet ikke er specielt betydningsbærende. Selve dagen, d. 20 oktober, kan jeg gå og glæde mig til. I morgen hiver jeg hele min klasse med hjem, hvor vi skal drikke kakao og spise gifler. Der bliver virkelig hyggeligt at blive fejret af mine klassekammerater, som er ved at være lidt en tradition fra min side af – sidste år delte vi allesammen en kagemand, og jeg blev fejret på bedste børnefødselsdagsmanér.

Jeg har kréet en lille collage over mine pakkeønsker, men jeg har ikke de store forvetninger. Jeg ønsker mig virkelig en iPad, som jeg kan læse bøger, blade og aviser på, så jeg krydser fingre for, at jeg får den, selvom prisen ikke ligefrem opfordrer til det. Jeg har i bund og grund egentlig ikke haft de store ønsker til dagen, og hellere ikke skrevet en decideret liste, så jeg har mest bare lige tilføjet nogle ting på collagen, som jeg godt kunne tænke mig i garderoben. Det er til overskuelige priser, så jeg må snart til at tage mig sammen og få tjent nogle penge til tingene. Georg Jensen armbåndet fortsætter jeg dog bare med at sende lange blikke efter…

I have a minute or two left – since tomorrow is my birthday!

In reality, it isn’t really something to get all excited about. I’m turning 17, and nothing relevant follows (actually, nothing follows at all). But anyway, the day, the 20th of October, am I pretty excited about! I have invited my whole class to join me tomorrow at my place, to celebrate my birthday with cake and chocolate. 

I have made this small collage, who illustrates my wishes this year. Honestly, I don’t have very high hopes about my gifts. The iPad is my biggest wish, since I can read books, magazines and papers on it! Unfortunately, the price isn’t with me. I don’t really have a lot of wishes for tomorrow, I haven’t even written any so called ‘wish list’ – the collage mostly just contains stuff, I’d like to have in my wardrobe. The prices are okay, so I just have to pull it together, and try to earn some cash. The Georg Jensen bracelet, however, I just have to keep on dreaming about … 

8 kommentarer

 • Emilie bang

  Tillykke
  Elsker NARS makeup, det er fantastisk.
  Zara er også på min ynglings liste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Samme her o:) Fik heldigvis også noget fra NARS!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fine ting. Georg Jensen armbåndet er
  Tillykke med fødselsdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Mange tak! Det var desværre bare et drømmeønske…. :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Jensen

  SÅ DET ENNDELIG DIN FØSDAG!!! WEEEE! Hvad har du lavet i din efterårsferie og hvordan skal du fejre din dag??? Med massere gifler? Og hvorfor vil du egentlg ikke acceptere min venneanmodning???? Er det fordi jeg er fra Silkeborg? Tænkte måske du var en Københavner snob… men du virker bare så sød. Men hihi når mig og ham drengen der er forelsket i mig er nu blevet kærester, så tak for dine fantastiske råd, og bliv nu fejret ordentligt smukke. Knus fra mig <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jaaa det er. Jeg har slappet virkelig meget af i ferien 🙂 Jeg har fejret min dag med hele klassen hjemme hos mig til en masse kage og kakao.

   Jeg har slet ikke fået nogen fra dig? 🙂

   Ej tillykke 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gratulerer med dagen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to wear color during wintertime