Wearing printed blue

How to wear color during wintertime

colorfulbuysAffiliate : Poncho, printed blouse, leather sneakers, hat, pants, iPhone cover & coat

Jeg er selv (frygtelig) tilbøjelig til at falde i fælden, der dukker op ved vinter halv-året. Butikkerne bugner af pæne, sorte items, der er svære at holde fingrene fra. Denne sæson er jeg dog også tilbøjelig til at kigge efter tøjet, der gør vinteren mindre kedelig. Mine tanker kredser om brændte nuancer og printede items. Specielt ponchoer er steget i popularitet denne sæson, og denne fra Zara vil se enormt fin ud med en læderjakke under. De brune læder sneakers ville gå fint til, og ellers er resten af kollagen jo fyldt med tøj, jeg gerne ville hive ud af skabet!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing printed blue