Searching for the perfect highlighter

Skin A La Audrey

image1Jeg var jo på besøg hos Beauté Pacifique for ikke så forfærdeligt længe siden, og i dag åbnede jeg så en kasse fyldt med lækre produkter. Jeg er især begejstret for en lermaske, der skal hjælpe mod mine porer, som jeg ellers håbløst har forsøgt at fjerne. Nu må vi se, men jeg ser i hvert fald frem til forhåbentlig at tippe gode produkter videre. Jeg håber I har det godt ♥

Do you remember, I visited Beauté Pacifique recent? Today I opened a box, who was full of nice products. I’m especially excited about this mask, who is suppose to do some magic on my pores, which I’ve lost faith in a long time ago. They just won’t disappear, so I cross my fingers, that the mask will help. Let’s see, but I hope to tip you about nice products soon. I hope you are doing well ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Searching for the perfect highlighter