The Social Media

Marloes Horst by Jasper Abels for Glamour Netherlands

7 1 2 4 5 7-1Jeg synes denne editorial er så fin. Marloes Horst ses med rodet hår, glitter og glimmer (heriblandt malet i ansigtet), lange kjoler og nederdele med sneakers, som jeg også snakkede lidt om i indlægget her. Glimmer er stadigvæk en storfavorit, og specielt nederdelen finder jeg rigtig, rigtig fin.

I find this editorial very cool and cute. Marloes Horst appears with messy hair, sparkle (included painted in her face), long dresses and skirts accompanied by sneakers, as I wrote a bit about in my post here. Sparkling is still a great favorite, and especially the skirt is on my mind.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Social Media