The September-list

Get the look: Stripes & denim

PicMonkey CollagePicMonkey Collage2

Affiliate: Striped top (similar and similar), boyfriend jeans, bag, belt, sneakers & glasses.

I dag vil jeg gerne begive mig udenfor i et look lignende Lizzy Van der Light. Et printet miks af populære striber, der farver modebilledet lige nu, printede sneakers samt briller – tilsat en klassisk sort taske, herrebælte og boyfriend jeans. Lige nu handler det vist bare om at få fat i en stribet bluse, da de allerede bliver revet væk fra hylderne. Her snakker jeg bl.a. om den fine, fine top fra Zara, jeg bloggede om forleden (her), der ikke er spor let tilgængelig lige nu.

Today I’d love to close my door and move outside in a look similar to Lizzy Van der Light. A printed mix of the popular stripes, who’s seen in the fashion picture at the moment, printed sneakers and glasses – with a little black bag, a belt and boyfriend jeans. These days it’s all about buying a cute striped blouse, since they’re already getting too popular and therefor sold out. I’m mostly referring to the pretty top, I recently blogged about (here), who isn’t exactly easy to get hands on these days.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The September-list