A red detail

Outfit of the day

Ikke-navngivet-1Grundet det dårlige vejr (jeg startede ovenikøbet min dag med at bevæge mig lidt for forpustet hen til busstoppestedet – for straks at blive endnu mere skræmt af et lynnedslag), fik jeg ikke taget ordentlige outfitbilleder. Jeg havde min fine blå læderjakke på fra Meotine i selskab af ruskindsshorts og en hullet t-shirt fra Iro, som jeg gerne ville have dokumenteret. Jeg gengiver det dog i stedet i en lille collage. Jakken har tiltrukket en bunke af komplimenter – hvad synes I?

Because of the horrible weather today (I actually started my day by walking a little bit too exhausted towards the bus stop – just to be even more terrified by a lightning), I didn’t get the chance to shot some proper outfit pictures. I was wearing my pretty blue jacket by Meotine with my suede shorts and a distressed tee by Iro, which I actually would have liked to have documented. I’m trying out with a collage instead. The jacket has attracted a bunch of compliments – What do you think?

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A red detail