Hvad du skal undgå i 1g

A red detail

IMG_1320Zara top (similar), Zara skirt (similar & similar) & Rika bag

I dag gælder det om lige at nyde de sidste solstråler, før det danske vejr finder sine gamle vaner frem. Jeg været i Kgs. have, og i aften skal jeg se fire veninder. Hvis I nu skulle have lyst til at følge lidt med på sidelinjen, så kan I tilføje mig på snapchat: enobert. Jeg håber I nyder dagen!

Today it’s about enjoying the last sunshine, before we’re facing the danish weather again. I went to the Kings Garden, and tonight I’m seeing four of my girlfriends. If you want to follow by distance, you can add me on snapchat: enobert. I hope, you’re enjoying today!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad du skal undgå i 1g