Outfit from Lisbon - Frenzymag

I’m back from Oxford

PicMonkey Collage PicMonkey Collage2 PicMonkey Collage4 PicMonkey Collage5 PicMonkey Collage6 PicMonkey Collage7

Pictures from my instagram

Så fik jeg dansk grund under fødderne, efter at jeg har besøgt England i fjorten dage. På trods af mit ihærdige besvær med at holde fast i dagene, kunne jeg knapt nok nå at blinke, før de var væk igen. Jeg vil prøve at undgå en serenade, men det var uden tvivl en af de bedste oplevelser, jeg har haft. Jeg har lært en hel del om en masse nationaliteter, der alle var samlet på skolen i lille Oxford. Selve byen er rigtig smuk med arkitekturen, og den er fyldt med historie. Jeg besøgte London et par gange, men Oxford fangede min opmærksomhed med fine afternoon tea-caféer, og en virkelig flot boghandel, der viste sig at være en af de mest kendte af slagsen i England. Jeg spenderede også lige 50 pund på 5 bøger derinde.

Det var et tårevædet farvel, og det føles så urealistisk, at påvirke folk du har kendt i små to uger til tårer.

I’m back on danish ground, after I have visited England for fourteen days. Despite my pertinacious try to assert the days, I barely had the time to blink, before they were gone again. I will try to avoid writing a serenade, but this trip left me without doubt some of the best memories, I have. I’ve learn a lot about different nationalities, who was all put together in little Oxford. The city is really beautiful, and it contains a lot of architecture and history. I visited London a couple of times, but Oxford caught my attention with all its cozy afternoon tea-cafés, and a really nice bookstore, who turned out to be one of England’s oldest. I managed to spend 50 pounds on 5 books in there. 

It was a tearful goodbye (and a see you), and it feels unbelievable to touch people, you’ve known for two short weeks to tears. 

 

4 kommentarer

 • Anna Dam

  Virkelig fine billeder! Det er så hyggeligt, at man kan følge med på snapchat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katarina

  Det lyder som en helt igennem fantastisk tur – helt ligesom min egen oplevelse, da jeg også vendte snuden hjem fra sprogrejse for flere år tilbage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Det var simpelthen så urealistisk en tur – og selvsamme at man hver aften faldt i søvn med et smil på læben. Det er fedt at høre, at du også havde en god tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit from Lisbon - Frenzymag