En kvinde med latterlig god stil

Outfit from Lisbon – Frenzymag

IMG_2226 kopiEndnu en guilty pleasure jeg lider af, når jeg besøger udlandet er et besøg i Zara. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg synes altid Zara er hundrede gange bedre i udlandet end i Danmark. Mit outfit består blandt andet af nederdel fra Zara, sneakers fra Zara og top fra Zara. Derudover har jeg min fine hat på samt taske fra Zadig & Voltair, solbriller fra Balenciaga og ur fra Georg Jensen. 

Another guilty pleasure I have, when I’m abroad is visiting Zara. I’m not entirely sure why, but I feel like Zara always is one hundred times better than in Denmark abroad. I’m wearing a skirt, sneakers and top by Zara. I’m also wearing my cute hat and my bag by Zadig & Voltair, sunglasses by Balenciaga and a watch by Georg Jensen.

IMG_2221 kopiThe pictures are also featured in frenzy.mag 

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kvinde med latterlig god stil