Wearing red leather

2015 Reading challenge

2015readinglist-GendannetJeg faldt over denne liste på Pinterest, og jeg synes egentlig, den er ret fin. For fin til ikke at dele med jer. Jeg mangler stadigvæk en del bøger, hvis jeg skal kunne følge med, men den er god til inspiration for at læse nye bøger! Måske I også vil være med? Jeg håber, I har det godt derude. Xx

I found list on Pinterest, and I think, it’s pretty cute. Too cute not to share you with you guys. I’m stilling missing pretty much of the books, if I have to make the challenge, but it is great to inspiration for reading different books! Perhaps you want to follow? I håber, you’re having a good time out there. Xx

2 kommentarer

 • Anya

  Anna Karenina, when the God was a rabbit, The first bad man .. nogle gode bøger, som jeg lige kunne komme i tanken om!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jeg skal et smut paa biblioteket… :speak_no_evil:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wearing red leather