My week in pictures

Mit sommerkluns

IMG_1546 kopi IMG_1547 kopi Skirt by Isabel Marant (similarsimilarsimilar)

IMG_1568 Shorts by Meotine (similar)IMG_1590 Bomber by Alexander Wang (similar, similar)IMG_1598 Blouse by Neo Noir (similar)IMG_1615 Boyfriend jeans by Acne (similar, similar)IMG_1622Blue bikini by Isabel Marant Étolie (similar, similar),

bikini by Hanne Bloch ( similar, similar, similar)

Her ser i et lille udpluk af hvad jeg vil hoppe i til sommer, når vi bliver belønnet med nogle solstråler. Desværre er flertallet fra tidligere sæsoner, men jeg har linket til pæne alternativer! For pæne desværre, da jeg selv har klikket noget hjem (jeg er så dum, altså). Nu hvor vi snakker om vejret, så er det da bare med at komme ud og nyde denne uge, der tilsyneladende indeholder hedebølger. Vi ses!

Here’s a little selection of my summer favorites, when our danes will be treated with some sunshine! Unfortunately most of the stuff is bought the last couples seasons, but I’ve found some pretty alternatives! Too pretty actually, since I have ordered some of it (I’m so stupid, lol). I’m going to enjoy this week, since the weather is very promising! I’ll see you!

2 kommentarer

 • Anna

  Viser du, hvad du har købt, når det kommer? Hvad skal du forresten lave i sommerferien? Du plejer altid at tage til det der surfersted – nej, jeg er ikke en stalker, men jeg har fulgt dig siden blogspot. :sweat_smile: :joy:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jo, det kan det godt være :stuck_out_tongue:

   Ej hvor er du skøn – det er sådan noget, man simpelthen elsker at høre! Jeg skal til Portugal i år, og jeg skal til Oxford på sprogrejse – så desværre ikke! Jeg står stadigvæk på wakeboard nogen gange på Refshaleøen, men der er desværre ikke plads til en uge i Hvide Sande med windsurfing :persevere: Anyway, god sommer til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My week in pictures