Complete random

My week in pictures

PicMonkey Collage2PicMonkey CollagePicMonkey Collage3

Jeg har lavet en masse skægge ting i denne uge. Jeg fejrede min veninde til hendes 18 års, hvor hun var iklædt et helt hvidt fint sæt, hvor bukserne var tilsat lidt vidde, så hendes ben så kilometerlange ud! Det er et tip, man lige skal have i mente, næste gang man shopper bukser. Jeg var forbi hos min mor og drak kaffe foran hendes salon med min veninde Jose, efter hun havde fået farvet lokkerne. Jeg har også spist morgenmad på Fars Dreng, og det var så lækkert! De har formået at lave et af de der helt tilpas morgenbræt, der ikke efterlader en alt for mæt. Jeg har været til Bloggers Delight middag, og jeg har fået 400 gr. steak på Els ved Nyhavn – det er noget, der efterlader en temmelig mæt. Det er dog ikke lige det værste at spise sig mæt i. Jeg har set min smukke veninde blive student, og jeg har været omringet af glade studenter! Men ikke mindst – jeg har fået sommerferie og kan vinke 1g farvel!

I’ve done a lot of wonderful things this past week. I celebrated my friend’s 18 years birthday, where she was clothed in this pretty white set – the pants had a little bit flair, which made her legs look like they were miles long! It’s a tip to remember, the next time you go shopping for pants. I went by my mothers and had some coffee my with my sweet friend Jose, after she had her hair done. I’ve eaten insta-breakfast with my friend at Fars Dreng, who is a new cafe in the city. I’ve been attending a dinner with Bloggers Delight, and I have eaten a 400 gr. stake on Els, who is located at Nyhavn – it’s something you feel pretty stuffed after. I’ve seen my beautiful friend graduate from school, and I’ve been surrounded by happy students! And last but not least – I have vacation, and it’s time to leave 1g behind!

3 kommentarer

 • Sara

  Åhh hvor er det et fint indlæg.
  God sommerferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Kunne du ikke tænke dig at skrive et indlæg om 1.g – erfaringer, oplevelser osv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Jo da! Men jeg er i tvivl om, hvor mange jeg ligger inde med :sweat_smile: :joy:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Complete random