Lyspæren

Trend report: The light blue bag

lightblue

 

Affiliate:

 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Jeg er lidt inspireret ved tanken om den lyseblå taske, som ses i modebilledet netop nu. Jeg har derfor klikket nettet tyndt for at opstøve en masse bud på den fine farve! Jeg går selv og lurer (og flæber lidt over ved synet af min tomme pengepung) på den første taske fra Proenza Schouler. Den kan man ikke gå helt galt i byen med. Jeg håber I nyder ferien!

I’m a little inspired by the thought of the light blue bag, which is seen in the stores and on the street at the moment. I have done my research, and I’ve found 11 beautiful bags. I am crushing (and crying… at the sight of my empty wallet) on the bag by Proenza Schouler. I hope you’re enjoying the vacation!

4 kommentarer

 • Amalie

  Så fint et indlæg! Hvordan fritlægger du taskerne/billederne? Fx. at de to Balenciaga ligger op af hinanden? Er det Photoshop?

  Hilsen hende der skændes med hendes collager 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Tak! Yes det er i photoshop, og jeg bruger bare “Magic wand” tool i venstre marven 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  lige min farve. Hvor er de flotte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ja så flotte! Jeg må se at få anskaffet mig en 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyspæren