Saturday's look

Eye of the storm

CO_Telegraph_Mar15_3CO_Telegraph_Mar15_7CO_Telegraph_Mar15_5CO_Telegraph_Mar15_2CO_Telegraph_Mar15_6Eye of the storm: Edita Vilkeviciute by Dan Martensen for the Sunday Telegraph

CO_Telegraph_Mar15_1

Denne editiorial giver i hvert fald plads til at drømme, idet DMI ikke lover fornøjelse. Jeg krydser fingre for, at vejret vender – ikke mindst ved tanken om alle festivalgæsterne på Roskilde i år, efter den portion penge de har smidt. Jeg kan desværre kun selv se frem til at aflægge besøg næste år.

Jeg håber, at gåsehud på stranden ikke bliver nødvendigt, men ellers må jeg vente til, at min familie og jeg vender snuden mod Portugal! Dertil drømmer jeg også om den perfekte ferie hat, hvidt tøj, frugt og hængekøjer, der ses i det fine shoot ovenfor.

This editorial makes room for dreaming, since the weather in Denmark isn’t promising these days! I’m just wishing for those goose pimples to stay away, when I will be visiting the beach. Otherwise I have to wait until I’m in Portugal with my family, where I perhaps collect some inspiration from the fashion story above. I’m dreaming of the perfect vacation beach hat, white clothing, fruit and hammocks, who’s show in the editorial above.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday's look