Time for tea

New from Neo Noir

hallihalloIMG_5413Jeg har forkælet mig selv med dette fine, fine sæt fra Neo Noir. Jeg købte også et par andre ting fra samme butik, som jeg vil vise frem snart! Jeg forestiller mig sættet her med lave støvleletter og en rå læderjakke. Nederdelen kan faktisk også bruges som en top, så det er jo bare win-win, når det alligevel tager lidt hårdt på kontoen – dog til en samlet pris af 800,- af sættet her. Jeg har nu fire dage tilbage af skolen, der skal gå med et AT-forløb, men nu vil jeg bare gerne have læseferie! Jeg slap fint fra det med årskarakterer i mine C-fag, men desværre har jeg ikke trukket noget, så jeg skal bare op til årsprøver. Det kunne ellers være rart lige at få én overstået! Men hey, hvad synes I om sættet?

I have treated myself with this pretty set of clothing by Neo Noir. I did also bought a couple of other stuff, which I would show off soon! I’m thinking this set with short boots and a raw leatherjacket, huh? The skirt does actually also work as a top, so that must just be one of those win-win situations, when my wallet isn’t feeling so well these days. I have four days left of school, but I just want my study break now! My important grades this year went well, but unfortunately we haven’t got any examines this year. It could be nice to just get one over with! But hey, what do you think about my new set? 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Time for tea