Tuesday tunes

Knee-high boots!

IMG_1876 kopiShades – Céline, jeans and jacket – Tiger of Sweden, bag – Marc by Marc Jacobs, scarf and boots – Isabel Marant.

Der har længe været kærlighed mellem jeg og disse støvler. Det hele startede, da Isabel Marant modellerne spankulerede ned af catwalken, mens de fremviste deres lange stænger i disse knæhøje ruskindsstøvler. Det har været en kærligheds affære, der ikke ville stoppe. Da udsalget ramte butikkerne, vendte min kære mor hjem med dem i favnen. Selvfølgelig skulle de ende med at være mine (en mindre detalje er, at deres plads er på min mors sko hylde). De skal sættes sammen med grå jeans samt korte læderjakker. Jeg er stadigvæk ret glad for at tilføje én farve til et outfit og lade resten forblive neutralt; i dag har jeg taget min sølv taske i brug. Hvad synes I om dagens klæder?

It has been a long journey (of love) between me – and these boots. It all started, when I was looking through catwalk pictures from the Isabel Marant show, and I saw these boots. It has been a love affair, who just wouldn’t stop. Suddenly it was time for the sales, and my mom (suddenly) brought these boots with her home. Of course we should end up together, me and my boots (a smaller detail is, that they’re placed in my mom’s closet). I’m wearing them with grey jeans and short leatherjackets. I’m still into adding one color to outfits: I chose my silver bag this morning. What do you think of todays look?

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tuesday tunes