Sparkling sneaks

Tuesday tunes

a795703a8b5586783f4b52e4I dag lytter jeg til den evigt charmerende John Mayer. Det kan være rigtig rart bare at spille et album igennem til tider; så det er lige præcis, hvad jeg har tænkt mig at gøre. Jeg er i hvert fald allerede i færd med at klikke mit Spotify-ikon frem – det kan være, I gør det samme? Lige nu kæmper jeg mig igennem AT, en kæmpe fornøjelse. Jeg synes, I skal lytte til toner sammen med mig i dag; de er gode!

I’m listening to the charming John Mayer this tuesday. It’s nice just to listen through a whole album sometimes, so that’s my plan for the next couple of hours. I’ve already hit my Spotify-icon – you might be doing the same thing at this moment? I’m sitting trying to get through a school project, a big pleasure. I think, you should listen to tunes with me today; they are good!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sparkling sneaks