Fashionbones at Bloggers Delight

Sparkling

tumblr_n3jxcyVjTU1qah5ozo1_500tumblr_n1z6juBuxO1r5krq3o1_500 10661235_446650878817976_1179204820_nPictures taken from tumblr and @isabellafrandsen.

Jeg falder simpelthen for alt, der glimter lige her for tiden. Min kærlighed blev sat i gang af fine glimmersokker, men jeg har nu bevæget mig hen på lidt mere markante glimmer detaljer – som blusen på andet billede eller pæne, deltajerede sneaks. Det er forfærdeligt, siden det er meget få, der følger min tankegang. Glimmer er den letteste måde at pifte et outfit op med, og jeg håber på, at se lidt mere af det på diverse highstreet-sider – ellers er I meget velkommen til at tippe mig om fine køb! Faktisk kan jeg tippe jer om et nyt fint glimmer køb, som jeg tænker, at jeg vil smække på bloggen. Hvad synes I?

I’m currently loving everything that sparkles. It all started with sparkling socks, but now my crush have grown even bigger. The more, the better. I’m head over heels just thinking about that pretty, pink, sparkling top, and those sneaks just defines glitter. I’m hoping to discover some nice highstreet-buys, but if you can tip me about anyone, you’re more than welcome! I actually do have something that sparkles in my closet, I want to show you. What do you think? I think “sparkling” has been put into way too many spots in this post. 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionbones at Bloggers Delight