Fashionbones at Bloggers Delight

Fashionbones at Bloggers Delight

11007804_1662750523945318_1639888463_nVelkommen til bloggen – jeg håber, at I vil tage godt imod den! Jeg er slet ikke klar til at slippe blogging, og jeg ved, at flytningen nu vil give bloggen et frisk pust af energi – selv bare layoutet får mit humør til at stige! Glæd jer til at se en masse indlæg, da mit fokus er tilbage på bloggen.

Hey guys, this is my new blog – I hope, that you will welcome it! You didn’t think, I was done blogging, did you? I look forward to writing lots of posts, shooting lots of pictures and just to share my thoughts with you guys. I know, that 206 fashionbones at a new platform offers a breath of fresh air in many ways – even the layout provides!

5 kommentarer

 • Halli hallo, en af mine yndlingsblogs er kommet på BD! Velkommen til :kissing_smiling_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Emilie

   Ej men alle er jo så søde her… :heart_eyes: jeg kan kun sige i lige måde søde!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Emilie

  Mange tak piger! Jeg glæder mig også til at komme i gang igen :kissing_smiling_eyes:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  omg Emma jeg er din STØRste fan!
  Elsker din blog <3<3<3<3<3<3

  Knus Caro

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionbones at Bloggers Delight